Een extra veer op uw hoed:
verhoog de waarde van uw pand met kleine opknapwerken

Meer info

Als ervaren vastgoedmakelaar geven wij een correct én volledig beeld van de extra kosten bij renovatiewerken aan uw woning

Of u nu een woning koopt of verkoopt, kleine opknap- en renovatiewerken zullen uw pand altijd ten goede komen. Dit brengt een extra kost met zich mee, maar die creëert op zijn beurt weer een mooie meerwaarde die u wat opbrengt. Zo verkoopt u uw woning aan een nog betere prijs dan voordien mogelijk was. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een correcte schatting van de mogelijke kostprijs voorleggen. Zo beslist u of u deze werken wilt laten uitvoeren of niet.

Renovatiewerken voor de verkoper

Renovatiewerken voor de verkoper

Dankzij ons onafhankelijk en gratis advies ontdekt u op welke punten u uw woning kunt verbeteren voor een optimale verkoop. Op die manier komt u het volledige potentieel van uw woning te weten. Want de renovatie van een badkamer kost wel geld, maar de financiële meerwaarde die u hiermee creëert kan veel groter zijn.

Bij Janssen & Janssen kan u terecht voor

  • aanvraag van offertes
  • algemene opknapwerken  en opfrissing
  • en advies bij verbouwingen

Bekijk hier alvast enkele van onze projecten

 Wij kennen de vernieuwde wetgevingen  als geen ander en geven u dan ook advies over de huidige vereisten op het vlak van milieuvoorschrijven. Klimaatneutraal  renoveren, zonnepanelen, isolatie, zonneboilers. We hebben de juiste kennis in huis om u zo goed mogelijk raad te geven.

Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk van lokale aannemers in de regio Antwerpen, die deze kleine renovatiewerken uitvoeren. Dit gaat van opknapwerken, bijvoorbeeld schilderen en kleine reparties, tot iets grotere renovatiewerken.

Zo bent u steeds verzekerd van een snelle en vlotte service.

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

 Ook voor vastgoedstyling kan u bij ons terecht. Uw woning optimaal inrichten voor een positieve reactie bij poteniële kopers, is een geslaagde en beproefde methode om de best mogelijke verkoop te realiseren.

Met enkele kleine opfrissingswerken komt u bijvoorbeeld al een heel eind. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte via ons contactformulier.

Partnership met Cosy House

Cosy House styling voorbeelden

Wenst u graag een afspraak te maken voor de styling van uw eigendom via Cosy House? Laat hier uw gegevens achter.

De kostprijs van opknapwerken voor de koper

De kostprijs van opknapwerken voor de koper

Ook poteniële kopers geven wij advies over de nodige renovatiewerken en de geschatte prijs daarvan. Zo kent u steeds de meest volledige kostprijs van uw poteniele nieuwe woning en komt u nooit voor verrassende kosten te staan. Op die manier weet u steeds waar u voor staat vooraleer uw nieuwe woonst echt het huis van uw dromen wordt.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.