Onafhankelijk en met kennis van zaken, voor een zorgeloos beheer van uw mede-eigendom.

Transparant en duidelijk beheer.

Als u op zoek bent naar een ervaren en onafhankelijk syndicus, dan bent u bij Janssen en Janssen aan het juiste adres. Met circa 150 residenties onder ons beheer, zijn wij als syndicus al een gevestigde waarde in de regio Antwerpen.

Dankzij de kennis, ervaring en passie van ons team hebben wij de juiste middelen in huis voor het beheer van uw mede-eigendom. U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische, administratieve, boekhoudkundige of juridische vraagstukken.

Wij behandelen ze voor u!

Het volledige beheer van uw mede-eigendom ligt in onze handen, dus géén zorgen voor u

Het volledige beheer van uw mede-eigendom ligt in onze handen, dus géén zorgen voor u

Met Janssen & Janssen haalt u een ervaren syndicus in huis.

Geregistreerd syndicus, rentmeester, erkend bemiddelaar, energiedeskundige en gerechtsdeskundige. Alles onder één dak.

  • De taken van de syndicus staan duidelijk beschreven in de wet. Wij gaan evenwel verder dan wat moet. Dit om uw mede-eigendom te ontzorgen.
  • Twee of tweehonderd appartementen? Een duidelijk basistarief met à la carte mogelijkheden. Bij ons betaal je geen hele menukaart als je enkel een koffie drinkt. Onze overeenkomst geeft heel transparant weer wat u zal betalen voor een dienst als deze zich voordoet. Eerlijk toch?
  • Duidelijk en overzichtelijk eigenaarsplatform waarop u alle documenten van de residentie kan terugvinden alsook uw betalingen, alle ontvangen facturen, overzicht van schades, boekhouding enz … Transparanter kan niet.
  • Meerdere kantoren in het Antwerpse voor vlot contact.
  • 24/7 bijstand met eigen technische noodploeg. Je weet maar nooit.

Bekijk hier alvast enkele van onze projecten

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? U wilt een afspraak? Vul het formulier hieronder in en wij zullen snel reageren.